Nimetön

Runoilija PimeänTähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2003
Viimeksi paikalla: 15.6.2020 10:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se pieni huomaamaton olento...
elää nätisti, piilottaen tuskansa...
 
 

Arpeutunut sielunsa menettänyt
Kuunvalossa kävelee
vesi vahinko kyynelkanavassa
huomisen nähnyt
valonsa menettänyt

Katuen katsoo taakseen
antaa anteeksi
pienet suuret virheet
kansan sairauden
ja kuoleman

Arpeutunut sielunsa menettänyt
katsoo eteensä viimeisen kerran
sulkee silmänsä, hyvästelee
jättää sairaan maailman

Selite: 
np. Fadeout - For You
Kategoria: 
 

Kommentit

saan mieleeni ihmisen joka on päättänyt OIEKASTI kuolla ja lähteä pois.
Todella jotenkin voimakas runo.

tässä on hieno tunnelma,pistää silmät kiinni ja elää mukana,paras mitä mä tänään oon löytänyt täältä!

todella loistava.
Jättäää mieleen joitain kysymyksiä
ja paljon ajatuksia.
Todella loistava runo!

Todella kaunis runo!!!
Kauniisti kirjoitettu.
Hyvin käytetty sanojen voimaa....

ja kiitos kommentista... :)

Tämä on hyvin kirjoitettu. Lohduton silti, niin kuin moni muukin runosi. Pysyy koossa ja mietityttää. On hienoa, kun sekä katumus että anteeksianto ovat mukana. Ja kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot