Rikkausko turvaa

Runoilija PimeänTähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2003
Viimeksi paikalla: 15.6.2020 10:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se pieni huomaamaton olento...
elää nätisti, piilottaen tuskansa...
 
 

Ei enää ikinä, ulos huutamaan vapautta.
Vapautta jonka vain rikkaat voivat ostaa
ja rikolliset väkisin toteuttaa
vapautta jota me muut voimme vain seurata vierestä

Ei enää säälimään muita samanlaisia
jotka väittävät olevansa jotain muuta
kuin ovat, kylpien pahvinpalasissa
jotka ovat leikattu parin pennin muotoisiksi

Hurmiota herättävät vain ne
jotka taistelevat kahlettuina, silmät sidottuina
tuntematonta vastaan,
tietämättään kenen puolella ovat.

Selite: 
kuka osaa kertoa mitä vapaus on?
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista runoilua niin ajankohtaisesta aiheesta.
Juuri hienosti tuot esille kuitenkin mitä ihaielmme ja sen eron mihin itse taidamme pyrkiä.

Vapaus on ihmisen voima.
Voimakas ja kantaaottava on runosi.
Painavaa hyvää tekstiä.

painavaa tekstiä niinkuin jo oli sanottu. piti lukea priin otteeseen kun tuntui ensin ettei oikein keskittynyt kunnolla.

upea runo, vapaudesta ja sen puuttmisesta.
mutta ehkä vapaus on sydämessä, ei ostettavissa, luulisin niin.

tosi hieno! ihan sanattomaksi vetää ja totta, kuka voi määritellä vapauden?

hyvää syntymäpäivää! :)

 

Käyttäjän kaikki runot