Jäähyväiset

Runoilija PimeänTähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2003
Viimeksi paikalla: 15.6.2020 10:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se pieni huomaamaton olento...
elää nätisti, piilottaen tuskansa...
 
 

Pelkkää hautajaismusiikkia
sointuina kauniina tuulessa leijaillen.
Varhain katselin sielua
joka yksin lensi pois luotani häveten.

Taivaan kasvot syyllistävin katsein
tappoivat vahvoja siteitä,
jotka pitivät pieniä jäseniäni yhdessä,
pitivät pienissä pusseissa tunteita
jotka jäivätkin matkan varrelle.

Huvitus ei maksa muuta,
kuin sielusi hinnan ja menetetyn kunnian.

Katso, miten sen jäsenet liikkuvat!
Kuinka sillä on elämä ja tunteet
vaikka se on myynyt itsensä halvalla?

Itsekseni laulan omalle sielulleni
jäähyväislaulua.
Hyvästelen itseni häpeän varjostamana
enkä kadu erehdyksiäni,
vaikka näytän heikkouteni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot