Kolmannen asteen yhteys

Runoilija nainen30

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.1.1973

En minä aikaisemmin
ollut mikään
lässynlässyn/liirumlaarumpaskaa
kirjoitteleva idiootti.

Jos minä olen helvetti hullu,
niin Sinä minut
loit.


"Come, break me down 
Bury me bury me, 
I am finished with You,
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was You"
=30 seconds to Mars=
 
Tyynyssä vielä vähän 
tuoksusi
puhdas ja ihana
niin kuin Sinä

Tiedätkö Mies
(hmm.. minun mieheni, kuulostaa hyvältä...)

Tulit nyt
kun Sinua
eniten tarvitsin
olit läsnä
annoit tukea
tunnuit hyvältä


ja aika välissämme...

kuin joku ohjailisi
kuiskisi korvaani

"Näin sen kuuluu olla
näin sen kuului mennä"

En mieti
olisiko meistä arkeen
oletko sopiva
olenko sopiva

Se riittää
että lähelläsi on
vain pyörryttävän hyvä olo

ja kun katson silmiisi
sydämeen sattuu
ja vajoan jonnekin
uuteen maailmaan
jossa vallitsee
rakkaudella

kolmannen asteen
yhteys.









 
Selite: 
Tykkään susta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkautta näyttää riittävän, kun on niin paljon kauniita sanoja.
Samanlaisia tuntemuksia minullakin on joskus.
Välillä näillä hyvillä tuntemuksilla:)
Mielialan vaihtelut ovat täysin normaalia.
Rakastuneen hurmosta rehellisessä tähtihileisyydessään. Juuri tämän hetken poltteen maiskuttelua rakkauskulinaristin vedoin. Rakastumisrinoutta voimallisimmillaan!
Intensiivistä ja kaunista kerrontaa, hyvä runo
 

Käyttäjän kaikki runot