Kaikki mikä tuntuu hyvältä katoaa aina

Runoilija nainen30

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.1.1973

En minä aikaisemmin
ollut mikään
lässynlässyn/liirumlaarumpaskaa
kirjoitteleva idiootti.

Jos minä olen helvetti hullu,
niin Sinä minut
loit.


"Come, break me down 
Bury me bury me, 
I am finished with You,
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was You"
=30 seconds to Mars=
 
Haluaisin haluta 
fyysisesti ja henkisesti
-  hylkivätkö toisiaan
niin harvoin onnistuu kohtaamaan

Haluaisin antaa jollekin
jotain hyvää itsestäni
sille joka antaa takin kun palelee
puolustaa kun joku vittuilee
saa nauramaan ja nauttimaan

ja osaa olla hiljaa
silloin kun pitää olla hiljaa.


En vain osaa
niin kuin tahtoisin
En osaa olla niin hyvä ja kiltti
kuin tahtoisin olla

Virheliike saa pakenemaan
vieraisiin pöytiin
ihan vaan vaikka vittuuksissaan
vaikka oikeasti ei oikeastaan
kiinnosta paskaakaan

ehkä siinä olisi kasvun paikkaa.

Alamaista ei tästä naisesta saa
ei myöskään prinsessaa
annettavana vain tahtoa kunnioittaa sitä
joka kunnioittaa takaisin

Olen siivonnut elämäni pirstaleita
pala kerrallaan
tulleeko ehjää koskaan
kenties jonain päivänä jollekkin
melkein kokonainen
koko nainen

villistä sielusta ei eroon pääse
sinistä verta ei näissä geeneissä virtaa

Silmien läpi voi nähdä
toisen ihmisen sieluun
johonkin entiseen elämään
jossa kerran kohdattiin
ehkä intiaaneina
oltiinko kumppanit
vai vihollisheimossa

Silmien läpi voi nähdä
toisen ihmisen sieluun

kun vain muistaisi
katsoa toista silmiin.
Selite: 
Aina ei muista.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Silmiin katsomista voi opetella, katsomalla itseään peilistä ;)
Raakaa realismia. Pidän kovasti.
Piti vielä lisätä: Kaikki mikä on minkään arvoista katoaa vääjäämättä.
Niin ja se on surullista.
Vääjäämättömyys usein on juurikin surullista. Kaipa se kuitenkin omalla tavallaan opettaa nauttimaan hetkestä ja pienistäkin asioista.
en muista minäkään, hittolainen kun sain pesäpallosta ottaan ja meni muisti ja moni muisti jo adressilla mutta niin vaan mennä könytään etelleenkin ja nyt tekis mieli roikkua ovissa
 

Käyttäjän kaikki runot