Ilman sanoja

Runoilija nainen30

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.1.1973

En minä aikaisemmin
ollut mikään
lässynlässyn/liirumlaarumpaskaa
kirjoitteleva idiootti.

Jos minä olen helvetti hullu,
niin Sinä minut
loit.


"Come, break me down 
Bury me bury me, 
I am finished with You,
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was You"
=30 seconds to Mars=
 
Se on ilmassa
kuin näkymätön naru silloinkin
kun jompikumpi pakenee välillä
baarin toiselle puolelle
ja vaikka katoamme näköpiiristä
aistimme toisen
olevan lähellä

Kuin magneetti
jota molemmat yrittää paeta
eikä ymmärrys riitä etsimään valaistusta
miksi onnistumme ryssimään
kerta toisensa jälkeen

Ymmärrämme toisiamme
ilman sanoja
muttemme lainkaan
toistemme sanoja


Olemme joutuneet 
vääjämättömän jatkumon
avaintodistajiksi
Sitä taas ei ihmismieli itsessään
pysty estämään
vaikka kuinka pelkäisi
Hidastaa voi yrittää
vaikka lopultakin 
ylpeys ja tahtojen taistelu on vain
turhuuksien roviota

Sillä se tajunnan räjäyttävä orgasmi
jonka lopulta saavutamme
lähtee kuin maanjäristys
syvältä hypotalamuksesta.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tokavikakappaleen lause ylpeydestä ja turhuuksien roviosta oli paitsi oivaltava myös upea runoilmaisu! Ja toki viimeinen kappale väkisinkin säväyttää. Väkevää, repivää Sinua! Kiitti jälleen!
Kiitos itsellesi jälleen verbaalivirtuoosi, uskollinen kommentaattorini:)
Uskollisuus kunniaan! :)
Sen "Ison O:n" takia kannattaa nähdä joskus vaivaa <3
mutta...nyyh nyyh...toivottavasti ette roikkuneet ovissa....nyyh
Laadukasta sinua :>
Oi, resonoi kovasti runosi! Laitan seurantaan!
 

Käyttäjän kaikki runot