Paha ihminen

Runoilija nainen30

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 26.7.2023 23:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.1.1973

En minä aikaisemmin
ollut mikään
lässynlässyn/liirumlaarumpaskaa
kirjoitteleva idiootti.

Jos minä olen helvetti hullu,
niin Sinä minut
loit.


"Come, break me down 
Bury me bury me, 
I am finished with You,
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was You"
=30 seconds to Mars=
 
Kaverin kanssa parilla
miehensä soittaa
heti alkuillasta
- siis minulle
"Saatanan ämmä
veit mun naisen
iskemään miehiä sinne.
Vedän sua turpaan ja jos
tänne tuutte lyön mailalla"

Mimmille kiire kotiin
armaansa luo
- siis loppuilta yksin baarissa.

Tupakkakopissa
vanhempi rouva lähestyy
"Mitä teet työksesi,
oletko joku huora vai?"
- öö tällä huoralla
paita kaulaan asti napitettu,
pitkät housut, takki ja kaulaliina
(sitä paitsi, mitä vittua se sulle kuuluu
vaikka olisinkin
)


Kiukkuinen rouva 2
hetken päästä
"Mun miestä et kyllä vie"
- ei edes juteltu miehen kanssa.
Sen sijaan rouvalla on ollut pakottava
tarve jo vuosien ajan
sanoa aina jotain pahaa kun kohdataan
- ei kyllä edes tunneta.

Oikeastaan tarkemmin kun ajattelen
työkseni huorailen päivät pitkät
sen jälkeen painun baariin
iskemään varattuja miehiä
ihan vaan huvikseni.
Hei hani, on täällä baarissa yksi
nainen, jonka miehen vein ihan oikeasti
mies oli kyllä ollut vapaana jo kaksi vuotta
kun tavattiin

mutta ansaitsin silti leidin 
sekä hovinsa vihan niskaani


Perjantai-ilta.

Rankka viikko duunissa takana
Pyysin yhtä mimmiä baariin
voisi ottaa pari kaljaa
polttaa rauhassa tupakkaa,
jutella ihmisten kanssa
ehkä mukavaa miesseuraa.

Painukaa vittuun kaikki.









 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rankkaa mut hei täällä olisi pesäpallomaila sinullekin....voit puolustautua.
Tästä tulee paha mieli pitkäksi aikaa, kiitos!
Jotenkin tästä runosta alkaa soida ja sanat soljua useammankin Apulannan biisien sanat,
pätkiä sieltä ja täältä.
Jotain samaan aikaan herkkää ja rujoa. Ihminen on joskus ihmiselle susi. Rankkaa!
Minäkin joskus ihmisseuraikävässä kokeilin käydä baareissa mutta en oikein onnistunut niissä viihtymään. Voi kai siellä joskus kivaakin olla eikä näin huonosti aina mene kuin tässä runossa.
 

Käyttäjän kaikki runot