Kiitos iskä..

Runoilija nainen30

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.1.1973

En minä aikaisemmin
ollut mikään
lässynlässyn/liirumlaarumpaskaa
kirjoitteleva idiootti.

Jos minä olen helvetti hullu,
niin Sinä minut
loit.


"Come, break me down 
Bury me bury me, 
I am finished with You,
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was You"
=30 seconds to Mars=
 
..kun lupasit tulla
lohduttamaan äiskää
jonka sydän on jäätä
taas väärän miehen jäljiltä

Voin luottaa Sinuun.

Kykyni järjestellä
itseni kuseen ihmissuhteissa
ansaitsisi varmaan
Nobelin palkinnon
niin taitavaksi olen kehittynyt siinä
että tuskin vertaistani löytyy

Masokistista vai mielipuolista
ei nyt ihan ok kuitenkaan
kehittää tunteita ihmiseen
jolle olet ilmaa
ja jonka valinnoissa edellesi menee
henkilökohtaiset esso-orgiat
neiti arvosi on osoitettu
jälleen kerran
syytä itseäsi idiootti
moi moi vaan

Mitähän vittua
ei voi enää edes kuin nauraa vaan
puhua ei tietenkään
missään tapauksessa

Argh ja itseä
lapiolla otsaan 
tyhmä, tyhmä, tyhmä
etkö ikinä opi?

Mutta kaiken tämän paskan
ja helvetin pahan olon keskellä
jostain kylkiluitten takaa nousee
vähän jotain lämmintä

Sinä olet aina
Te olette aina
ja vaikkemme olleet
niin toisillemme luodut
Sinä pidät tämän äidin
pään läjässä
olet tuki ja turva
etkä koskaan katoa



Silitä minua niin että nukahdan
anna lämpöä, tunnu hyvältä
ja ole tämä yö siinä
nosta jälleen kerran
ylös raiteilleen

Odotan Teitä



 
Selite: 
Pidetään aina nämä välit.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Totuudentuntuinen kertomus, kertoo paljon.
Riipaisevan rehtiä ruodintaa ja raakaa tunnetta elon raadollisuudesta. Itseään vähättelevää inhorealismia. Harmistusta omalle huutavalle kosketuksenkaipuulle ja silti sille aina alistuen. Luovuttamisen makua elämänraiteille pääsyssä vaikka täysin mahdollista tulenpalavan sielusi hetkittäisellä viilipyttyyn vetäytymisellä. Varsinkin imartelun hivellessä. Runosi kirvoitti ruotimaan! Hieno tekele jälleen.
Kiitos tästä ja lukuisista muista hienoista ja sanarikkaista kommenteistasi:)
Kirpaisevan kipeitä tunteita voimakkaasti tehosanoin ilmaistuna.
Tyhjentävä purkaus.
 

Käyttäjän kaikki runot