Ei kenenkään nainen

Runoilija nainen30

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.1.1973

En minä aikaisemmin
ollut mikään
lässynlässyn/liirumlaarumpaskaa
kirjoitteleva idiootti.

Jos minä olen helvetti hullu,
niin Sinä minut
loit.


"Come, break me down 
Bury me bury me, 
I am finished with You,
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was You"
=30 seconds to Mars=
 
Status sinkku
Identiteettini
ei minusta ole
kenenkään tyttöystäväksi
korjaan - naisystäväksi

Jotkut voisivat kutsua pelkuriksi
en tahdo kavereiden syyniin
olenko tarpeeksi sitä ja tätä
Sitäpaitsi jos totta puhutaan
en ole nähnyt
yhtäkään kadehdittavan hyvää
parisuhdetta
jossa jompikumpi ei väkisin yritä
vääntää toisesta jotain
mieleistään nukkea

Miksei voi ihmisten vain antaa olla
niinkuin on
jokainen vikoineen
ja hyvine puolineen

Enemmän kuin yksin jäämistä
(that's my destiny, anyway)
pelkään kadottavani itseni
paikkani jota en ole vielä 
itsekään löytänyt

Toisen kunnioitus
oma identiteetti
vapaus hengittää
hitaasti ja varmasti
kaikki se katoaa hiljalleen
mitä lähemmäksi mennään
suhteilua
- parisuhteilua

Tässä tarkasti lokeroituneessa
yhteiskunnassa
on ylettömän vaikea käsittää
ettei kaikki naiset tahdo sitä sormusta
ja taloa
oletetaan heti asioita

YKsin tänne tullaan
ja yksin täältä lähdetään
se nyt vain on totuus
so simple

Se että tahtoo säilyttää vapautensa
ei kuitenkaan estä tuntemasta
ei ihastumasta

Minä vain tahtoisin viettää kivan illan
kenties päivän jonkun ihmisen kanssa
Joka ei tunnu täysin yhdentekevältä

Mikä siinä on niin
helvetin vaikeaa?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Alakuloinen ja niin vilpittömän avoin vuodatus. Kyllä maailmassa on miehiä, jotka olisivat ylikiitollisia sinusta. Mitä erityislaatuisempi ihminen, sitä vaikeampaa löytää vastinpari. Hyvässäkin parisuhteessa on opittu, että kestävä onni ei lopulta löydy edes toisesta ihanasta ihmisestä vaan omasta positiivisesta suhtautumisesta kaikissa oloissa. Joskus ei jotkin toiveet täyty, mutta tilalle suodaan toisenlaisia lahjoja, joista opitaan olemaan kiitollisia. Näin ei tule epätoivon ja syvän alakulon hetkiä. Nyt taas Nur viisastelee mutta vilpittömyydellä! :)
jokainen eläköön tavallaan, uskomustensa ja tunteittensa mukaan
Vaikka olen miespuolinen, olen kokenut ja tuntenut aika pitkälle samantyyppisesti asioita. Hyvää kerrontaa. Suorastaan tykityspurkaus.
Raakaa realismia..pidän kovasti ajatuksesi kulusta.
Erittäin loistavasti kirjoitettu ajankohtaisesta aiheesta.
 

Käyttäjän kaikki runot