"Mulla on niin kamalan kylmä ilman sua"

Runoilija nainen30

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.1.1973

En minä aikaisemmin
ollut mikään
lässynlässyn/liirumlaarumpaskaa
kirjoitteleva idiootti.

Jos minä olen helvetti hullu,
niin Sinä minut
loit.


"Come, break me down 
Bury me bury me, 
I am finished with You,
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was You"
=30 seconds to Mars=
 
"... niin kylmä ettei sillä ole määrää.."

Yli kahden vuoden jälkeenkin
hetkiä kun tuntuu että sydän
räjähtää rinnasta ulos

ja vaikka on päiviä
kun olen elävältä kuollut
en siltikään pääse
lähemmäksi Sinua
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä se varmaan tuntuu, vaan Kaija Koota lainaamalla sen teho katoaa sanoistasi
Kiitos kommentistasi:) Monesti tietyt biisit laukaisevat haudattuja tunteita. Oletettavasti kyseessä on niin tunnettu kpl, että kaikille on selvää kenen kappaleesta on kyse. Tosin tällä kertaa kuitenkin Jonne Aaronin versioimana.
Riipaiseva biisi ja niin myös runosikin. Jälleen! :) Jotkut jäävät sydämeen elämään. Toiset ei. Dr. Pepper, USA. Runollista eikö?? :)) Hilpeällä tuulella, pahoittelut melankolikolle.
Perin dramaattinen runo, pidän.
 

Käyttäjän kaikki runot