Nimetön

Runoilija Kulkuri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinisissä silmissäsi näen syvän meren ihmeet…
Niin paljon kauneutta sisälläsi
Suljen silmäni ja yritän vastustaa
Kuulen seireenien laulun…
En voi vastustaa
Olen lumottu
Ja tajuan…
Sinut minä haluan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Wow..aivan mielettömän upea tuotos!
Muutkin runot oli tosi hyviä mut tää iski.
Ai niin, hyvää synttäriä!

rakkauden tunne... ihana tunne... kauniisti kirjoitat

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kulkuri ? 22.5.2005 0 Runo
Kulkuri Nimetön 22.5.2005 1 Runo
Kulkuri vapaus 22.5.2005 8 Runo
Kulkuri Nimetön 28.12.2003 3 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 2 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 0 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 1 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 1 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 0 Runo
Kulkuri Nimetön 7.12.2003 0 Runo