Nimetön

Runoilija Kulkuri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydämeni on liekeissä
jotka palavat sinulle

Sinä, olet sydämessäni

Liekit
Eivät tuhoa
Luovat
Valoa
Lämpimän tunteen
Halun olla kanssasi
Hyväillä sinua

Ikuisesti

Huokaus
Täynnä kaipuuta ja halua

Toivon että aika pysyisi paikoillaan
Sydämemme sykkisivät toisilleen
Yhdistyneinä Rakkaudesta

Niin että voisin tuoda kauneutta elämääsi
Lämmittää sydämesi
Tehdä sinut onnelliseksi

Kuten tämä liekki
Sinun sytyttämäsi
Tekee minulle

Antaisin sinulle kaikkeni
Rakkaani
Haluan olla kokonaan sinun.

Ikuisesti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kulkuri ? 22.5.2005 0 Runo
Kulkuri Nimetön 22.5.2005 1 Runo
Kulkuri vapaus 22.5.2005 8 Runo
Kulkuri Nimetön 28.12.2003 3 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 2 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 0 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 1 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 1 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 0 Runo
Kulkuri Nimetön 7.12.2003 0 Runo