?

Runoilija Kulkuri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaipaan nauruasi
hajuvetesi tuoksua sängylläni
hienoja arvojasi,
ääntäsi.
Sitä miten saatoit soittaa minulle kolme kertaa päivässä.

Kaipaanko minä sinua
vai kaikkea mitä siihen kuului?

Miksi en osaa unohtaa?
Miksi sinä vieläkin olet voittamattona päässäni?
Miksi minä en osannut lopettaa sitä oikein?

Olinko minä todella niin erikoinen,
yksi miljoonasta,
kuin sinä ja ystäväsi luulitte?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kulkuri ? 22.5.2005 0 Runo
Kulkuri Nimetön 22.5.2005 1 Runo
Kulkuri vapaus 22.5.2005 8 Runo
Kulkuri Nimetön 28.12.2003 3 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 2 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 0 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 1 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 1 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 0 Runo
Kulkuri Nimetön 7.12.2003 0 Runo