täältä.

Runoilija unelmoija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uupunut kulkija, liian suurista unelmista...
 

täältä lähdin
tänne palaan
uudestaan ja uudestaan

vain täällä
sade on kaunis ja puhdistava
ja harmaakin täynnä värejä

vain täällä
maailma on hiljaa
ja laulaa samaan aikaan

vain täällä
huokaukset kertovat
enemmän kuin tuhannet sanat

vain täällä
maisema maalattu tutuksi
sydänverelläni

täältä lähdin
tänne palaan
uudestaan ja uudestaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot