peili.

Runoilija unelmoija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uupunut kulkija, liian suurista unelmista...
 

kädessäni peili
kasvot joita en tunnista

seison hiljaa
kuin taivas joka kannattaa maata jalkojeni alla

jottei kuva putoaisi
alas kohti taivasta

en halua päätyä sinne nyt
kun en tunne enää itseäni

enää
vielä
kuka tietää?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot