Pitkä tie.

Runoilija unelmoija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uupunut kulkija, liian suurista unelmista...
 

Olen vaeltanut pitkän tien
pois luotasi
kauas etten kuulisi kaipuutani

Olen vaeltanut pitkän tien
taas luoksesi
sillä sinulle unohdin sydämeni

Olen vaeltanut pitkän tien
pois luotasi
annoin kaipuuni matkalla lahjaksi

Olen vaeltanut pitkän tien
sinun vuoksesi

vaan nyt tarvitsen jälleen sydäntäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kylläpä oli kaunista.

Pidin paljon, kaunista pujottelua. Yksinkertaisen kaunista, eikä tarvittu pitkitettyä tilitystä ilmaisemaan tunnetta.

Paras runosi vähään aikaan Isoveljeni ;).
Näitä lisää. :)

 

Käyttäjän kaikki runot