Antti

Runoilija Miitu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kun pahalta tuntuu nosta pää kävele eteempäin ja maailman hyvät puolet nää =) kiitos kaikille jotka on viskonu ja viskoo vieläki kommentteja
 

Ennen epäilin ,
ennen pelkäsin ,
nyt ymmärrän paremmin,
jokaiselle on joku jossakin,
sittenkin.
Joku jonka kanssa sielut kohtaa,
joku jonka kanssa arjen jakaa ,
joku jonka kanssa pystyy nauramaan,
joku jota rakastaa,

en voi arvoasi kertoa ,
sillä en voi sitä sanoiksi pukea ,
ei ole semmoista lukua ,
jolla voisi sen ilmaista,

kun on paha mieli voin olkapäätäsi vasten painaa pääni ,
silloin lohduttaa mua tuo tuttu ääni,
voin kertoa sinulle kaiken joka painaa mieltäni,
sinä kuuntelet ja otat syliisi,
et ole minulle vain rakas ,
olet paras ystäväni,
aina ja ikuisesti.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Heipä hei sinulle tosi hienoa tekstiä... :)
Hienosti puhut sun omasta murustasi...

Todella kauniisti sanottua tekstiä : )

Voi kun tämä on nätti runo...koskettavan kaunista tekstiä, jota oli mukava lukea!

 

Käyttäjän kaikki runot