Pahan tytön rakkaus.

Runoilija Miitu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kun pahalta tuntuu nosta pää kävele eteempäin ja maailman hyvät puolet nää =) kiitos kaikille jotka on viskonu ja viskoo vieläki kommentteja
 

Mä pelkään en tiiä mitä teen,
ajatukset sumenee mieli lähtee kulkee,
se sut mun mieleen sulkee,
Rakastaa ei rakasta aivan vitun sama,
rakastanko mä? se on ainut mil on väliä.

Kulettiin vuosii yhessä ystävinä.
Mä taisin toivoo jotain enemmän,

Kittasin viinaa, mietin sua salaa,
Poltin ruohoo ja tupakkaa,
liikuin jengeissä ,istuin koulun penkeissä,
sä olit aina mun mielessä,

Selite: 
öhöh ;D joo tietylle henkilölle :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Siis 10 wee? No onnex olkoo, mut en uskois, et ton ikänen pilaa elämäsä tollasilla asioilla, mikäli oot tehny viime kappaleessa mainitsemias asioita... Mut anyway...Onnea =)

Hei pieni. Jos ikäsi pitää paikkansa, niin sano toki ettei tuo runo pidä?

 

Käyttäjän kaikki runot