Nimetön

Runoilija Miitu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kun pahalta tuntuu nosta pää kävele eteempäin ja maailman hyvät puolet nää =) kiitos kaikille jotka on viskonu ja viskoo vieläki kommentteja
 

Oi miksi?
miksi on aikuisuus
kaikilla on kiire

jonnekkin

kaikilla painaa stressi
pitäis mennä töihin
pitäis maksaa laskut
pitäis ja pitäis ja pitäis
niinku turtana ne vaan painaa

eteenpäin

ottaa askeleen ja toisen
ajattelematta mitään tai
ajatellen kaikkea

lisäksi he menettävät
tärkeän osan itsestään
huumorintajun
heitä vitsi
aikuinen on liian turta
nauramaan

kuitenkin

ja he vielä tämän kaiken keskelle
pyöräyttää lapsen jos
toisenkin
stressi, huoli, unettomat yöt,
koko loppuelämän vastuu

silti

lapsi

se ihmeellinen asia
saa aikuisen taas nauramaan
iloitsemaan elämästä
kestämään taas yhden päivän

surullisen raskasta elämäänsä

Selite: 
on poikkeuksia. ei välttämättä runo mutta ajatelma
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot