Sut haluun takaisin.

Runoilija Miitu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kun pahalta tuntuu nosta pää kävele eteempäin ja maailman hyvät puolet nää =) kiitos kaikille jotka on viskonu ja viskoo vieläki kommentteja
 

Kävelen sateessa/
mieli maassa/
silmät taivaassa/
Mietin sua/
mietin menneitä /
mietin meitä/
Meitä joita ei koskaan ollu/
meitä joita ei tuu olemaan/
mun takii /
mä oon tyhmä/
meillä oli vaikeeta/
silti on niin haikeeta/
muistaa/
ku meidän tiet eros /
elän silti toivos/
et sut saan takaisin/

Susta maksaisin mitä vaan/
mut raukkautta,
rahalla ei saa/
Olin kusipää/
sut päästin menemään/
Anna anteeksi/
ja jatkuu elämä...

Selite: 
mitä tästä nyt sanos parempi ku ei sano mitään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mmm... aika kiva runo tykkäsin : )

tää on mielenkiintonen... sellanen... jänskä...! :) mut siis sillee positiivisella tavalla! :) mä pidän tosta kolmesta ekasta rivistä, hienosi oivallettu! :)

 

Käyttäjän kaikki runot