paska alku

Runoilija Miitu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kun pahalta tuntuu nosta pää kävele eteempäin ja maailman hyvät puolet nää =) kiitos kaikille jotka on viskonu ja viskoo vieläki kommentteja
 

Aijon rakastaa sinua
päivästä toiseen,
tästä ikuisuuteen
ja kauas tulevaisuuteen,

En osaa sitä sanoiksi pukea
jotenkin sinä vain täydennät minua,

En vaadi paljon ,
enkä sinulta voisikaan
annat jo kaiken mitä tarvitsen.

Silloin kun kerroit että rakastat minua,
tiesitkö että tarvin koko elämän käsittääkseni sen asian

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot