Rakastan

Runoilija Miitu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kun pahalta tuntuu nosta pää kävele eteempäin ja maailman hyvät puolet nää =) kiitos kaikille jotka on viskonu ja viskoo vieläki kommentteja
 

Sun kanssas suunnittelen tulevaisuutta,
haluan sen kanssasi kulkea,
Vierelläs illalla silmäni sulkea,
Nähdä maailmaa,
paljon yhdessä kokea,
Tulevaisuudessa perustaa perheen
tehdään ainaki kaks lasta,
Haluan nähdä sun mua tukevan,
Sylissäs haluan vielä pois nukkua,
Antti mä rakastan sua! <3

Selite: 
Mää rakastan Anttia <3
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on tosi kaunis :) <3 ihana ;) vink vink käyppäs arvostelee joku mun :) :D

kaunis runo
rakkauden tunnustaminen on vaikeaa
mutta palkitsevaa

 

Käyttäjän kaikki runot