Sinua

Runoilija *lonely*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just the ordinary girl depended on extraordinary God.
 

Tämän suurehkon kaupungin ruuhkassa
tavallinen tallaaja,
minä

ehkä hukun ihmisvirtaan.

minä tarvitsen sinua
ikävä kirpaisee rinnassa

hukuttuani katseeseesi
jälleen kerran

minä tarvitsen sinua
en osaa enää olla ilman
kaipaan

tätäkö tämä hiljalleen yhteen kasvaminen on?

minä tarvitsen sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mahdollisesti..;) hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot