Eksymisen sivuvaikutuksia

Runoilija *lonely*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just the ordinary girl depended on extraordinary God.
 

Suuntaa vailla
suunnatta
tai vain monen mahdollisuuden
oravanpyörässä

seuraavasta oikealle.
Vasemmalle?
Suoraan!

metsään mentiin tässäkin

Mistäpä sen tietää
millä oikean reitin löytää

Tietä kysymättä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kannattaa varoa, ettei eksy tiellä jonka luulee tuntevansa, sillä voi olla, ettei koskaan pääsekään perille.
toisaalta, matkahan on se tärkein, ei määränpää.
hyvä, vahva runo.

Viisautta henkivä runo

 

Käyttäjän kaikki runot