Matkaan

Runoilija *lonely*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just the ordinary girl depended on extraordinary God.
 

Seikkailuun
matkakumppania vailla
kai olen ollut nämä vuodet

havahtunen välillä
pian
puolisoina matkaa taittamaan

helpotus

ei enää yksinäistä
tuntien odotusta
keskellä suurta tuntematonta

ymmärtämättä kieltä

Uskaltanet astua kanssani
noille poluille

lupasithan jo
viettää elämäsi loppuun

kanssani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot