Kirje

Runoilija *lonely*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just the ordinary girl depended on extraordinary God.
 

Siivouspäiväni
tuottavat tulosta
- löydän kirjeitä.

Tämä vain muistutti ajasta
jolloin olin nuorempi
kärkkäämpi
ehjempi.

luulisin

Päällimmäinen tunne tuosta
puolikkaasta
taitaa vain olla itseinho
ja rikkinäisyys

vaikken sitä kysyttäessä myönnä

Nuo rivit
niidenhän piti olla luovutettu,
tuhottu!

liikuttivat jotain

Näitkö minut sittenkin
kauniina, ihanana?

vaikken sitä edes muista.

Ehkä..
totuus ei ole se mitä me tunnemme
- edes Jumalan kanssa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot