Nimetön

Runoilija *lonely*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just the ordinary girl depended on extraordinary God.
 

Yhteys
tuo huomattava lisä
näin meidän kesken

Yhteys
jossa minäkin saan
kai
olla oma itseni

Tämän ihmismeren keskellä
vaikea uskoa,
huomaatko minua
muiden
parempien
joukosta

Silti
hiljaa sydämeeni kuiskaat
Sinä näet,
Sinä kuulet
huomaat
minutkin.

Yhteys.
Ylös, sivuille
ristin muodossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhteys toiseen ihmiseen on hieno asia. Ja myös sinne ylös.

 

Käyttäjän kaikki runot