sinun

Runoilija Miittui

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se joka viimeisenä nauraa


tajuaa hitaiten.
 

oon sun nyt ja huomenna
oon sun vielä jälkeen kuoleman.
en halua mitään muuta
onko se sulle jotain uutta.
mun sydän hakkaa tuhatta ja sataa
haluun sulle itsestäni kaiken antaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kuvausta :).

 

Käyttäjän kaikki runot