Hyvästit

Runoilija Miittui

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se joka viimeisenä nauraa


tajuaa hitaiten.
 

Sano hyvästi, kun lähdet.
Kyynel silmäs, silmin nähden.
Tapa aikaa puhumalla, ota kädestä tai anna olla.
Jos jäät, sano se ääneen,
tule tänne, rakkauden ääreen.
Mun sisälläni jotain,
jonka vain me voimme omistaa.
Jos nyt lähdet, et pääse takaisin.
Et koskaan, vaikka luokseni kuuluisit.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot