Memores caros - rakkaideni muistoksi

Runoilija Miittui

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se joka viimeisenä nauraa


tajuaa hitaiten.
 

Suruni on sietämätöntä,
ikävöin sinua joka hetki,
Te desidero amor.

En tahtonut sen loppuvan,
ei, en näin nopeasti,
sillä rakkaani,
rakastan sinua,
Te amo.

Lennäthän luokseni,
tule enkelinä,
kauniin valkoisena,
ja suojele minua
protege me.

Pidä minusta kiinni,
haluan tuntea sinut vielä lähelläni.
Pidä minut voimissani,
en tahdo olla yksin,
Nolo solus esse.

Palaathan rakas, redire placet mi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot