Kuolemaa vakavampaa

Runoilija Miittui

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se joka viimeisenä nauraa


tajuaa hitaiten.
 

kuolisin vuoksesi,
tulethan luokseni,
etkö kuule kuinka maailma meitä huutaa.

tahtomatta sua haluan,
kosketustasi janoan,
sanattakin selvää on syntiä tää.

silmiisi katsomatta,
luen sun ajatuksia,
tahdotko mut niin tosiaan.

ota minut vankilaasi,
suloiseen kidutukseesi,
lopeta minut kun olet valmis.

rakasta lihaani,
maistele vertani,
vedä minut hirteen.

satuttamatta sieluani,
kiduta minut kuoliaaksi,
päästä minut vapaaksi täältä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot