Rikkinäinen.

Runoilija Miittui

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se joka viimeisenä nauraa


tajuaa hitaiten.
 

Et huomaa,
kuinka huudan apua,
kuinka sydämeni,
viimeisiä rippeitä särkee.
Raastat rintaani,
toisistaan syvempiä,
vihlovia haavoja.
Älä satuta,
älä enempää,
älä tule,
ja tuoha maailmaani kokonaan!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot