riitänkö

Runoilija Nwardi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2004
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 22:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Apaattinen poikalapsi, Jumalan hullu.

I´m back. Better believe it.
 

olin tehnyt työni
tuulta vastaan
ja kuin varastaen
kohtaloltani

turvani ei ole enää
tuulessa
ja rauta on kylmennyt
käteeni

odotan vain todeksi
sitä minkä valheeksi
tiedän

tuleeko viesti
kyyhkyn siivin
vai kiitävän haukan

jään armosi varaan,
riitänkö

Selite: 
Eräs tietty ihminen oli mielessäni kun kirjoittelin tätä. Kuinka ollakaan, riitin ja paljon enemmänkin... =) <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Hohoo, sankarillisia mieli- ja kielikuvia, ei silti synkkä! :)

 

Käyttäjän kaikki runot