totuus

Runoilija Nwardi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2004
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 22:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Apaattinen poikalapsi, Jumalan hullu.

I´m back. Better believe it.
 

luulin olevani
timanttipölystä puhallettu virheetön esine
syntynyt, ei luotu
voittamaton upeudessaan
esikoinen kaltaistensa joukossa
majakka vuosisatojen pimeässä

kammosin totuutta
kaiken nautinnon kieltävää repivää terää,
jolle mikään kipu ei ole vieras, vastenmielinen
epäinhimillinen

neuloja ihon läpi
hidas jauhautuminen kivien välissä
hamppuköysien ruhjova puristus
lekojen murskaavat lyönnit
totuuden valkeneminen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksi sana ja se on upea! Suosikkeihin <3

 

Käyttäjän kaikki runot