lainhenki

Runoilija Nwardi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2004
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 22:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Apaattinen poikalapsi, Jumalan hullu.

I´m back. Better believe it.
 

niin usein kun loukkaamme
vaadimme meille kuulumatonta
ja laiminlyömme ihmisiä

se on kuin lasikaari taivaan yllä
estämässä rukouksiamme nousemasta
suitsukkeena taivaisiin
sekoittumasta pilviin
tulemaan konkretiaksi

olemme valmiit
valmistaudumme lekojen kanssa
valmiina kääntämään universumin lait

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot