kuvitelmissani

Runoilija Nwardi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2004
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 22:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Apaattinen poikalapsi, Jumalan hullu.

I´m back. Better believe it.
 

kuinka kuvittelinkaan
että tähdet tekisivät vyön
tämän mitättömän maailman ympärille
ja yllä sen nuoret revontulet
viekoitellen tanssisivat
valehdellen luoduille

hyväksyä on elää todeksi
mutta ymmärtäminen on ponnistus
mieltä ja määränpäätä vailla
emmekö kaikki ole siinä epäonnistuneet?
tekö tulitte tuomareikseni?
mihin aiotte viedä mi

kolme päivää myöhemmin
heräsin kallioluolassa
peiton kanssa mutta ilman lakanoita
oli tapahtunut erehdys
eikä tämä ollut varaamani huone
mutta kelpo veikkoja kerrassaan
virkaintoisia vain

portieeri tilatkoon taksin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot