pakenija porttikäytävässä

Runoilija Nwardi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2004
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 22:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Apaattinen poikalapsi, Jumalan hullu.

I´m back. Better believe it.
 

lepäsin juoksustani
kuin viimeisenä oljenkortena
välinpitämättömyytenä ja vankina itselleni,
kohtalona,
mutta kohtalo on kuollut

uskonko aidosti itseäni
toivonko salaa
isoanko tietoa petoksesta
Jumalan olemassaolosta

ajatus sattuu,
liikaa happea aivoissa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viehätti kovasti.

Viehätti kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot