taikalintu

Runoilija Nwardi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2004
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 22:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Apaattinen poikalapsi, Jumalan hullu.

I´m back. Better believe it.
 

kuinka tähdet helkkyivätkään lanteillasi
ja viimeinenkin säie olemistasi
kumpusi valoa ja varauksetonta
varmuutta kaiken hyvyydestä
voittamattomasta kauneudesta
totuudesta tahraa vailla ja
mittaamattomasta maltista

kunpa voisinkin käteni ojentaa
ja peläten koskettaa
tätä todeksi tullutta kuvaa
mahdotonta legendaa
haavetta tiedon tuoltapuolen

tahdoithan olla siivilläsi
laskeutua pilvien päältä
löytääksesi hetken levon
olla suruton, kyynelittä
tämänpuoleisen syleilyssä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot