visualisti

Runoilija Nwardi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2004
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 22:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Apaattinen poikalapsi, Jumalan hullu.

I´m back. Better believe it.
 

patoan kaikki
ja kaikkeuden pahat lait
vangiksi mieleni välipihalle
purppuraverhojen taakse
pois uhrivalkeilta

näinä päivinä tahtoisin
käpertyä kaupungin portille
kerjäämään kuin kuuromykkä rampa
antaa itseni ihmisten järjettömälle hyvyydelle
tämän tahtoisin ja se olisi minulle hyvä

luopua silmieni pidättelemisestä
nauttia vaiti ihmispyörteestä
ja vältellä kierteleviä parantajia

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot