Tarkoitukseni

Runoilija sahava

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kansallisromantiikan uudelleenelävöittämistä tarjoaa sahava OY :)




 

Tässä kaikuu viimeinen kuiskaus.

olkoon se uneni viimeinen näytös
haurain ja hiljaisin kunnioitus
hetkien summa ja muistojen kartta
johdattaa vihdoinkin lämpösi luo

Tähän painuu viimeinen askel.

olkoon se ajaton, ääretön harppaus
vuoret ja vaaratkin valloittava
uskallan vihdoinkin, taakse en katso
rohkeus on sinulta, ystäväni

Tänne johtaa viimeinen tie.

olkoon se kuopaton, koruton, suora
maallinen matkani viereesi vie
taivaisen tuntoni sinulle kuiskaan:
"tässä, vain tässä on matkani pää".

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot