Vain uneen kun vaivun ma rauhani saan

Runoilija sahava

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kansallisromantiikan uudelleenelävöittämistä tarjoaa sahava OY :)




 

Vain uneen kun vaivun ma rauhani saan,
niin väsynyt, voipunut oon.
Ei aamulla vaalene keskiyön varjot,
ne tummuvat, tummuvat vaan.
Ma synkimmät syntini valveilla vain
saan tuntea ain uudestaan.
Jos unessain aallot ne sulkisi pois,
en tahtoisi valvoa lain.

Oi tähtöset taivahan, tiedättehän
yön salat, sen tavat ja tiet?
Jos kuutamo, kaunehin, valosi loisit
luo ihmisen eksyneimmän,
niin unessa ihminen rauhansa sais,
vain unessa ihminen rauhansa sais.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot