Sanon

Runoilija sahava

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kansallisromantiikan uudelleenelävöittämistä tarjoaa sahava OY :)




 

Sanon: "Eläkää!
tai kuolkaa pois."
Miksi turhaan miettiä
mitä muuta ois?
Päivät elolle,
niin haluan.
Ehtoot vievät öihin, ja
yöt on kuoleman.

Sanon: "Nauttikaa!
tai jäätykää."
Sydän sykkii sulana;
jäähän syke jää.
Tulen nautinnon,
sen sieluun saan,
roihuamaan liekkeihin
tahi sammumaan.

Sanon: "Uskokaa!
tai pelätkää."
Kivinen on uskon tie,
tuskan peittämää.
Pelko päältäpäin
on houkutus.
Raivattu on polku, sen
päässä kadotus.

Sanon: "Levätkää!
te voipuneet."
Teidän seurastanne on
äänet vaienneet.
Rauhan raatajat,
te ruhtinaat!
Teitä kiittää nöyränä
saan, oi kuninkaat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot