Sinä tammenlehti tuulessani

Runoilija sahava

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kansallisromantiikan uudelleenelävöittämistä tarjoaa sahava OY :)




 

Sinä tammenlehti tuulessani,
tuike tähtitaivaani.
Sinä valkeus lumisateessani,
vehreys nummikenttäni.

Sinä viime aatos valveessani,
kehys unikuvani.
Sinä henki huokauksessani,
sävel sydänlauluni.

Sinä valo ehtoon varjossani,
kirkkaus aamunkoittoni.
Olet oma minun maailmani,
sinä, kaikki kaikkeni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot