Ajatustesi aava

Runoilija Heinikoivu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2016
Viimeksi paikalla: 14.4.2024 16:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-


Olen todella iloinen, että löysin nämä runosivut viime keväänä.  Tähän asti olen kirjoitellut ajatuksiani vain pöytälaatikkoon.

Mahtavaa, että täällä on niin paljon erilaisia runoilijoita ja tyylejä! 

Kiittelen nyt ja tässä lämpimästi teitä kaikkia, jotka kommentoitte runojani. Kaikenlaista palautetta otan mielelläni vastaan. Luen myös innolla kaikkien runoilijoiden runoja niin paljon kuin mahdollista. Se on todellinen ilo!

Kiitos myös teille kaikille, jotka äänestitte minut marraskuun 2016 runoilijaksi. Nyt uusi vuosi ja uudet haasteet odottavat. Jatkan kyllä runoilua.

Lämpimin ajatuksin Heinikoivu

 
 
Eilen olit minulle
hymy ja tuoksu

tänään olet minulle 
sinä

sillä ei minua viehätä
vain ruusuinen ihosi

vaan ajatustesi aava,
helmeilevä ruispelto

mielesi linnut

alati liikkeellä
kuin meret sisimmässäni

ne soivat minulle
tässä illassa

kutsuvat ajatuksella
hiljaa

vastaavat
mereni huutoon

olet minulle 
hehkuva portti

minä sinulle
tamminen laiva

ja lintusi 
löytävät minut

laulupuuni ja 
sinisen yöni

kun meremme 
hiljaa yhtyvät

kun vielä on
usvasta hämärää
Selite: 
Runohaaste facebook-ryhmässä, sanat tammi, ruis ja ruusu.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella upea on runosi
Hyvin kaunis ja rauhallinen tunnelma. 
Upeaa sanasolinaa
Niin kuin sielusi vain voi tuoksua, olet minulle sinä!
Kaunista,pidän.
Hienoja kielikuvia. Taidokas runo.
Tosi hieno!
Tykkään - kovasti miellyttäviä sanailuja ja loppuu loistavasti : )
Hieno tunnelma tässä! 
sulla on sanankäyttö hallussa!
Herkän keinuttelevasti ja värikkäin sanakääntein viehättelee runosi. 
sielukas tunnelma rakkausrunosi liikkeessä
turvallinen lämmön ja onnen herkkä pinnalla
ajatusten aavan - kokonaisuus elävä tunteissaan
 
Mahottoman kaonis runo!
Tähän lyöp lauvvalta jopa Tuapermanninnii
Upealla tavalla selvitit ainakin tämän runohaasteen. 
Kaunis, herkkä, ihastuttava runo.
Lämmin, hyvänolon runo. Kiitos!
Aivan ihana, todella kaunis ja seesteinen runo!
Minuuteen ja sinuuteen parhaimmillaan voi jopa kuulua se yks ärripurri mokoma.
Hieno ja ihanan romanttinen.
upean herkkä ja kaunis on runosi - kiitos
Rakkausruno parhaimmillaan!
Upea otsikko että runon kerronta tunnelmineen luo tiettyä nostalgiaa : Hyvä !
tämä on parhautta

romantiikassaan monimuotoinen runo, joka äärimmäisen harvinaista, että sanon niin. 
Herkkää ja kaunista sanoitusta
Kaunista
On ihanaa kun löytää tämän kaltaisen yhteyden toiseen ihmiseen, ja kuvailet sen todella kauniisti. Hieno runo! :) 
Runohelmi!
Aivan Ihana, Täydellinen <3

Rakkautta -
Rakkautta vahvaa, aistillista, sielukasta,
eroottista, kipunoivaa, ylimaallista!
Kauniita rivejä. Pieni viesti jollekin hänelle, jonka luokse seilata pidempikin matka.
 

Käyttäjän kaikki runot