katkaisen kiireen

Runoilija zarica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinkku mutsi ! Jolla kai sydämmen sirpaleet vielä kokonaan kokoamatta ! Mutta aika auttaa, joka päivä yksi siru löytyy ja liimaan sen paikalleen..
 

On aamu uusi,
vilkaisen kelloa..
se on paljon.

Pomppaan sängystä,
olen antanut itselleni luvan
makaa liian kauan.

Sänky sekaisin,
vaikka olen siinä yksin nukkunut.
lakanat rullalla.

tukka pörrössä.
silmät ulalla..

laitan kavin tippumaan,
haen lehden..

ihana aamu.
annan itselleni luvan
siihen sittenkin.

Selite: 
Kunhan aamua kuvailin.. aina on liian kiire kiire kiire.
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanaa raukeutta hienossa runossasi, pidän!

Ihana aamuruno...levollista vapautta.

 

Käyttäjän kaikki runot