Kuva

Runoilija zarica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinkku mutsi ! Jolla kai sydämmen sirpaleet vielä kokonaan kokoamatta ! Mutta aika auttaa, joka päivä yksi siru löytyy ja liimaan sen paikalleen..
 

Olin jo unohtanut
miltä näytät..
olin jo ubnohtanut äänesi
pehmeän..
Olin kadottanut
tuoksusi..
Olit kuin haamu elämässäni
joka hitaasti katosi näkökentästäni.

Sitten yksi kaunis päivä,
muutama tunti ennen uutta-vuotta
näin kuvasi,
kuulin äänesi
haistoin tuoksusi.

Iski ikävä ja pettymys,
miksi annoin sinun lähteä..

Selite: 
elämäää vaan ei sen enempää..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun tapaa vuosien jälkeen tuttuus muistuu mieleen.

Kun tapaa vuosien jälkeen tuttuus muistuu mieleen.

 

Käyttäjän kaikki runot