Morsian

Runoilija zarica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinkku mutsi ! Jolla kai sydämmen sirpaleet vielä kokonaan kokoamatta ! Mutta aika auttaa, joka päivä yksi siru löytyy ja liimaan sen paikalleen..
 

Tuon lumen pinta,
kuin neitsyen valkoinen harso,
morsian joka pukeutuu
suureen päiväänsä.

Suuret odotukset ja haaveet.
Elämä edessä, rakas vierellä.
Päivä prinsessana.

Aika näyttää,
mihin se johtaa..

Neitseellinen lumi sulaa, kevään tullen.
Ennen sitä siihen tulee jälkiä, likaa, tahroja..

Morsiammen huntu kellastuu ajan kanssa,
unohdettuna vaatekaapin perimpään nurkkaan.

Odotukset ,
täyttyikö ne?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot