Käsikirjoitus

Runoilija zarica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinkku mutsi ! Jolla kai sydämmen sirpaleet vielä kokonaan kokoamatta ! Mutta aika auttaa, joka päivä yksi siru löytyy ja liimaan sen paikalleen..
 

Oli käsikirjoitus elämäni
kerran käsissäni.
mutta
tutisi kädet, voimat meni.

het tuuli nappasi
mukaansa ne.

katselin voimattomana,
kuinka tuuli niitä heitteli.

Jäin kalliolle paljaalle seisomaan,
ulapalle katsomaan.

Näin vain suuren meren, ja pauhun sen,
saman tuntee sydämmein.

En jaksa enään kirjoittaa,
haaveetkin
lensi jo vuorten taa.

Nyt jään vain odottamaan,
mitä maailma eteeni tarjoaakaan.

Selite: 
no semmoinen..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot