Rakas ystävä

Runoilija zarica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinkku mutsi ! Jolla kai sydämmen sirpaleet vielä kokonaan kokoamatta ! Mutta aika auttaa, joka päivä yksi siru löytyy ja liimaan sen paikalleen..
 

En koskaa ole kohdanut
kaltaistasi sun..
en koskaan nännyt
ketään muuta, jota rakastettais
noin.

Missä menit, missä kuljit
loit päivän paisteen
ja aina syliisi suljit.

Miksi kaikki kaunis ja hyvä
meiltä otetaan pois..
miksi et elää
enempää saanut ois.

Sun kaunis muistosi
elää, vaikka ruumisi
ei jaksanut,
sielusi jää elämään.

Rakkaudella.

Selite: 
Menetin rakkaan apsuuden ystävän 12.11.2010 vaikean sairauden murtamana.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot