Me

Runoilija Jaqueline

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2004
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

 

Days fly by
but I fly somewhere so high

that I don't know
if I ever can tough the ground again

and become someone -
complete.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot